[column]

RAM Groep: Netwerkdiensten, ICT uitbesteden en track-and-trace rittenregistratie

RAM Mobile Data is, al sinds 1993, een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten, hosting, werkplekbeheer en track-and-trace ritregistratie. We zijn een slagvaardig, klantgericht en persoonlijk bedrijf met een jonge en dynamische cultuur. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. Vanuit deze waarden kunnen wij verder groeien en ons blijven ontwikkelen. De RAM Groep bestaat uit: RAM Mobile Data, RAM track-and-trace en RAM Infotechnology.

Bij RAM Mobile Data werken circa 120 medewerkers, verdeeld over onze kantoren in Utrecht, Nederland en Diegem, België ( zie daarvoor www.ram.be ).

RAM Mobile Data

RAM Mobile Data logoRAM Mobile Data beschikt over kennis en toegang tot diverse draadloze technologieën. Niet voor niets hebben wij klanten, zoals politie, brandweer en ambulances gebruiken onze betrouwbare dienstverlening. RAM biedt ook professionele sims als sim as a service op GPRS netwerken. Sims die beheert gemonitord kunnen worden.

 

RAM track-and-trace

RAM track-and-trace logoMet de RAM track-and-trace oplossing, bieden wij een compleet online platform voor rittenregistratie met rapportages op maat en mogelijkheden tot brandstofbesparing, rijgedrag metingen, koppelingen met de back-office en nog veel meer.

 

[/column]

[column position=”right”]

Eind 2013 hebben wij zelfs voor onze Track-and-trace Fiscaal dienst het keurmerk ritregistratiesystemen ontvangen. In België ligt de focus voor track-and-trace op de Bouw en zijn we onder andere lid van de Confederatie Bouw. We zijn marktleider in de Benelux als het gaat om track-and-trace ritregistratie en fleetmanagement.

RAM Infotechnology

RAM Infotechnology logoRAM Infotechnology is IT Outsourcing provider voor de zakelijke markt en levert flexibele, hoogwaardige hosting diensten, werkplekdiensten en netwerkdiensten. ICT uitbesteden is vandaag geen grote stap meer.

Als ICT niet uw core business is, levert het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de ICT u al snel vele voordelen op. En bij RAM Infotechnology hoeft u niet al uw ICT uit te besteden. ‘Alles op maat’ in plaats van ‘alles of niets’.

RAM Infotechnology tilt uw ICT naar een hoger plan tegen kosten die ronduit interessant zijn. Bijvoorbeeld met eCumulus, de oplossing voor werkplekbeheer.

[/column]

Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search