[column position=”left”]

Minder overheid, meer ICT-beheer

Een overheid die afslankt, vraagt om ICT die opschaalt. Uitbesteden van ICT is voor gemeenten, provincies, rijk en waterschappen een uitstekende keuze om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen zonder zelf te hoeven investeren in technologie en IT-specialisten. En, de betrouwbaarheid van de ICT zal erdoor toenemen. Dat is wat wij u beloven. Wij werken o.a. voor de gemeente Utrecht, waterschap Aa en Maas, Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, CIZ en diverse politiekorpsen.

Diensten voor netwerkverbindingen, datacenters en werkplekbeheer

Wij leveren al sinds de jaren ’90 ICT-oplossingen aan overheden. Onze kracht is dat wij projecten volledig kunnen invullen. Hosting, netwerkverbindingen, 24/7 monitoring & support, wij voeren het allemaal uit. Met onze kennis, middelen en mensen kunnen wij kleinere en middelgrote ICT-afdelingen uitstekend ondersteunen. Een paar voorbeelden van onze diensten:

  • Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS)
  • Dynamisch Route Informatie Systeem (DRIS)
  • 25+ gemeenten; 8.000 parkeerautomaten
  • Gemalen (o.a. riool), uitlezen waterstanden. Verbindingen en remote beheer.
[/column] [column position=”right”]

Onze visie op ICT-uitbesteden

ICT uitbesteden is keuzes maken. Wat blijft u zelf doen? Wat kunt u beter laten doen? Bij RAM Infotechnology is uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Betrouwbaarheid, continuïteit, efficiency en kosten zijn de sleutelfactoren. Samen onderzoeken wij uw ICT-behoeften en welke ICT-diensten daar het beste bij passen. Wij leveren volledig maatwerk van ‘bewezen technologie’.

Onze visie op ICT-uitbesteden

Meer weten?

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek. Wij delen onze ervaringen en inzichten met u, zodat u een helder beeld krijgt wat ICT-outsourcing echt betekent en oplevert.

[/column]
Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search