Marktleider op gebied van ritregistratiesystemen in de Benelux

RAM track-and-trace logoMeten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat ze doen. Dat is waardevolle managementinformatie om uw organisatie efficiënter aan te sturen. Zo kunt u kosten besparen door tijdwinst te boeken, strakker te plannen, snel een sluitende fiscale rittenregistratie te overleggen, minder CO2 uit te stoten, het rijgedrag te beïnvloeden of brandstofverbruik terug te dringen. Om dit in de praktijk waar te maken, wilt u een praktische en betaalbare oplossing die alle gegevens over mobiliteit centraal registreert en vooral veilig opslaat.

Snel, gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk via internet en apps

Bespaar tijd en geld met ons ritregistratiesysteem

Relevante gegevens moeten met één druk op de knop toegankelijk zijn; voor uzelf, medewerkers, klanten en/ of de Belastingdienst. Zowel op kantoor als onderweg door het gebruik van slimme apps. Uw mensen kunnen er op vertrouwen dat u altijd met ze in contact staat. Dat is handig voor vragen, maar vooral veilig in het geval van problemen of incidenten. Track-and-trace geeft echter niet alleen inzicht in de gegevens van vandaag. Ook historische gegevens worden helder gepresenteerd in rapporten.

Zo kunt u trends herkennen en waar nodig actie ondernemen. Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en met de o% afwijking van de kilometerstanden van uw voertuigen zijn wij uniek in de markt. U hoeft dus nooit meer te kalibreren. Dit bespaart u tijd en geld.

Een gecertificeerd systeem

Keurmerk ritregistratiesystemenDe eisen die bedrijven aan een systeem voor ritregistratie stellen zijn duidelijk. Hoe weet u nu zeker dat u de beste keuze maakt uit het aanbod van de diverse leveranciers? Zeker in een markt boordevol oplossingen, functionaliteit, contractvormen en prijsverschillen lijkt dat lastig. Het antwoord is echter eenvoudig: track-and-trace luistert naar wat u nodig heeft en vertaalt dit naar functionaliteit op maat. Zo sluiten onze oplossingen altijd aan op uw bedrijfsvoering zonder onnodige extra’s of kosten. Onze speciale Track-and-trace Fiscaal dienst, voor rapportages die geheel voldoen aan de eisen van de Belastingdienst, is zelfs als een van de eerste gecertificeerd met het keurmerk van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. U weet dus precies waar u aan toe bent en vooral ook waarvoor u betaalt. Dat vindt u allemaal op een overzichtelijk factuur, waardoor onaangename verrassingen achteraf uitblijven. En als u vragen heeft of advies wenst, geeft uw eigen accountteam snel antwoord. Op die manier haalt u altijd het maximale rendement uit track-and-trace.

Lees meer op www.track-and-trace.nl