[column position=”left”]

Draadloze, mobiele datacommunicatie en netwerkdiensten

Sinds onze oprichting in 1993 ontwikkelen wij netwerkdiensten voor ICT. En ons aanbod wordt steeds breder, in lijn met de vraag van onze vele klanten en gebruikers. Dagelijks maken in Nederland en België, en in feite wereldwijd, miljoenen mensen gebruik van onze diensten. De meesten zonder dat ze het weten. Zo hoort het ook.

Centraal in onze diensten staan informatie uitwisselen en kennisoverdracht. Klanten, medewerkers, leveranciers, overheden en andere partijen zijn continu met elkaar verbonden. De bedrijfsvoering en de bedrijfsprocessen zijn vrijwel volledig afhankelijk van de werking van de informatiesystemen. Betrouwbaar, veilig, snel. We willen het allemaal. U vindt het bij RAM Mobile Data.

[blue_quote_box url=”#” subtext=””]“Een verkoper bezoekt een klant en raadpleegt via de app op zijn mobiel de voorraad van een product. Op de heenweg had hij al gezien – bij het instellen van de routeplanner – dat de klant een achterstand heeft met betalen. Hij past direct de leveringscondities aan in de offerte die hij ter plekke samenstelt. De klant weet nu dat het product over twee weken leverbaar is als hij vooruitbetaalt. En dat allemaal dankzij de diensten van RAM Mobile Data.”

[/blue_quote_box]

Track-and-trace ritregistratie

Track-and-trace optimaliseert het goederen- en personenvervoer met diverse diensten voor ritregistratie en voertuigvolgen. Wij leveren de mobiele datacommunicatie, de hardware en de webapplicaties. Uw medewerkers zijn productief bezig, uw administratie klopt en u voldoet volledig aan de laatste fiscale wetgeving. Verlaag uw loonkosten, voertuigkosten en administratieve kosten met track-and-trace.

> Beter op weg met track-and-trace

[/column]

 

[column position=”right”]

Hosting – RAM Infotechnology

Bedrijfskritische applicaties moeten het doen. Altijd. Bij RAM Infotechnology krijgt u die zekerheid. Wij bieden alle bekende hostingdiensten, zoals Managed Hosting, SaaS, Cloud, VoIP, maar ons aanbod is veel uitgebreider. Allemaal diensten voor ICT outsourcing. Voorkom downtime en bespaar op kosten voor herstel, vertragingen en niet-werkbare uren van personeel met RAM Infotechnology.
> ICT uitbesteden doet u bij RAM Infotechnology

Netwerkverbindingen

RAM Infotechnology zorgt ook voor de aanleg en het beheer van vaste, draadloze en hybride verbindingen. Met Netwerk as a Service besteedt u de bouw, het beheer en het onderhoud volledig aan ons uit, waardoor u over een uiterst betrouwbaar netwerk beschikt. Nieuw is Sim as a Service, een B2B-oplossing voor grote databundels op maat.

> Blijf verbonden met RAM Infotechnology

[/column]
Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search