[column position=”left”]

Hoogwaardige netwerkverbindingen voor veeleisende toepassingen

Wij beheren en exploiteren de meest uiteenlopende vaste en draadloze netwerken voor bedrijven, overheden en instellingen in de Benelux. Wij koppelen bijvoorbeeld 25 meldkamers voor ambulances aan elkaar. Hogere eisen worden aan netwerkverbindingen niet gesteld. Onze netwerkdiensten zijn geschikt voor bedrijven, overheid en instellingen. Wij leveren:

  • Vaste netwerkverbindingen
  • Draadloze netwerkverbindingen
  • Netwerkbeheer en support
  • Netwerkbeveiliging
  • M2M datacommunicatie

U wilt in elke situatie en op elk moment veilige toegang tot betrouwbare informatie. Wij hebben bewezen dat we voor elke situatie een betrouwbare oplossing kunnen leveren. Op het gebied van M2M datacommunicatie (telemetrie) bieden wij vele interessante extra’s.

Zorg, overheid en andere branches

Wij leveren de meest uitgebreide netwerkdiensten voor zorginstanties en overheden:

  • Huisartsenposten, Ambulancezorg Nederland
  • Gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio’s, politiekorpsen

Maar ook in andere branches zijn wij actief en kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

[/column] [column position=”right”]

Een goed netwerkplan

Voor de aanleg en het beheer van een professioneel netwerk start u met een goed netwerkplan. Onze netwerkspecialisten kunnen u er alles over vertellen. Maak een afspraak via het formulier op de rechterzijde van deze pagina en zij laten u exact zien wat er mogelijk is, tegen welke kosten.

Onze visie op ICT uitbesteden

Uitbesteden is niet een kwestie van alles of niets. ICT besteedt u uit wanneer dat leidt tot betere prestaties en/of lagere kosten dan ICT in eigen beheer. Het is een kwestie van schaalbaarheid, van ICT op maat. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT tegen realistische kosten.

Betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid van data en applicaties op iedere locatie is cruciaal. Uitbesteden van ICT, hosting en netwerkverbindingen is dan niet alleen een keuze van efficiency en grip op kosten.

[/column]
Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search