[column position=”left”]

Voor deelnemers aan Future Proof ICT 2017

digitale-stormvloed-brenno-de-winterOp donderdag 2 februari verzorgt Brenno de Winter de keynote presentatie tijdens het seminar Future Proof ICT 2017. Tijdens dit seminar en de keynote van Brenno de Winter staat de vraag centraal of het mogelijk is voor overheden, zorginstellingen en bedrijven, om privacy en gebruiksvriendelijkheid te combineren bij het gebruik van cloud technologie. De mogelijkheden van cloud technologie zijn geweldig, maar hoe zit het met de privacy? Brenno de Winter haalt tijdens zijn keynote verschillende voorbeelden uit zijn boek “Digitale stormvloed” aan en deelt trends & ontwikkelingen, waarmee zorginstellingen, overheden en bedrijven in de komende jaren rekening kunnen en zelfs moeten houden.

[blue_quote_box]Deelnemers aan dit seminar ontvangen een gesigneerd exemplaar van het boek “Digitale stormvloed” van Brenno de Winter.[/blue_quote_box]

[/column] [column position=”right”]

Deelnemen aan Future Proof ICT 2017?

Adviseert u zorginstellingen, overheden en bedrijven over het inrichten van gebruiksvriendelijke cloud diensten? en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om dit te combineren met gebruiksvriendelijkheid?

>> Meld u aan

Over Brenno de Winter

Brenno de Winter (1971) is een bevlogen expert op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Hij schreef diverse boeken, is een veel gevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter. Van zijn hand verschenen eerder boeken als ‘De Rode Hack’, ‘Privacy in het Informatietijdperk’ en ‘Open Kaart’. In december 2016 is zijn nieuwste boek “Digitale stormvloed” verschenen.

[/column]
 
Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.

Start typing and press Enter to search