Netwerkdiensten, ICT uitbesteden en ritregistratie

RAM Mobile Data is, al sinds 1993, een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten, hosting, werkplekbeheer en track-and-trace ritregistratie. We zijn een slagvaardig, klantgericht en persoonlijk bedrijf met een jonge en dynamische cultuur. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. Vanuit deze waarden kunnen wij verder groeien en ons blijven ontwikkelen.

Bij RAM Mobile Data werken circa 120 medewerkers, verdeeld over onze kantoren in Utrecht, Nederland en Diegem, België ( www.ram.be ).

Mobitex netwerk

We beschikken over kennis en toegang tot diverse draadloze technologieën. RAM Mobile Data beheert zelf het mobiele data netwerk Mobitex in de Benelux, een netwerktechnologie die bewezen heeft zeer goed inzetbaar te zijn voor tijdkritische bedrijfstoepassingen met 99,99% beschikbaarheid. Niet voor niets hebben wij klanten in de taxi markt, maar ook politie, brandweer en ambulances gebruiken ons betrouwbare Mobitex netwerk.

RAM Mobile Data en overige Mobitex-operators wereldwijd zijn verenigd in de Mobitex Operators Association (MOA) ( www.mobitex.org ).

Track-and-trace ritregistratie

Met de RAM track-and-trace oplossing, bieden wij een compleet online platform voor rittenregistratie met rapportages op maat en mogelijkheden tot brandstofbesparing, rijgedrag metingen, koppelingen met de back-office en nog veel meer.

Eind 2013 hebben wij zelfs voor onze Track-and-trace Fiscaal dienst het keurmerk ritregistratiesystemen ontvangen. In België ligt de focus voor track-and-trace op de Bouw en zijn we onder andere lid van de Confederatie Bouw. We zijn marktleider in de Benelux als het gaat om track-and-trace ritregistratie.

RAM Mobile Data logoRAM track-and-trace logoRAM Infotechnology logo

ICT uitbesteden

RAM Infotechnology is IT Outsourcing provider voor de zakelijke markt en levert flexibele, hoogwaardige hosting diensten, werkplekdiensten en netwerkdiensten. ICT uitbesteden is vandaag geen grote stap meer.

Als ICT niet uw core business is, levert het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de ICT u al snel vele voordelen op. En bij RAM Infotechnology hoeft u niet al uw ICT uit te besteden. ‘Alles op maat’ in plaats van ‘alles of niets’.

RAM Infotechnology tilt uw ICT naar een hoger plan tegen kosten die ronduit interessant zijn. Bijvoorbeeld met eCumulus, de oplossing voor werkplekbeheer. Lees meer over hostingdiensten, werkplekdiensten en netwerkdiensten