Sinds 1993 specialist in mobiele datacommunicatie, hosting en track-and-trace

RAM Mobile Data is een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie en bijbehorende diensten. We zijn een slagvaardig, klantgericht en persoonlijk bedrijf met een jonge en dynamische cultuur. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. Vanuit deze waarden kunnen wij verder groeien en ons blijven ontwikkelen. Bij RAM werken circa 115 mensen.

Mobitex

We beschikken over kennis en toegang tot diverse draadloze technologieën. RAM Mobile Data beheert zelf het mobiele data netwerk Mobitex, een netwerktechnologie die bewezen heeft zeer goed inzetbaar te zijn voor tijdkritische bedrijfstoepassingen.

RAM Mobile Data en overige Mobitex-operators wereldwijd zijn verenigd in de Mobitex Operators Association (MOA), die continu werkt wordt aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Dit geeft de mogelijkheid tot het doen van investeringen in nieuwe, technologische ontwikkelingen.

Track-and-trace

Met de track-and-trace oplossing, bieden wij een compleet online platform voor rittenregistratie met rapportages op maat en mogelijkheden tot brandstofbesparing, rijgedrag metingen, koppelingen met de back-office en nog veel meer.

Hosting Diensten en werkplekbeheer

RAM Infotechnology, dochter van RAM Mobile Data, biedt een complete infrastructuur voor het hosten van applicaties en de toegang tot verschillende mobiele en vaste netwerken, maar ook werkplekbeheer in met name de zorg.

 

RAM Mobile Data logoRAM track-and-trace logoRAM Infotechnology logo